NaslovnicaVijesti(VIDEO) Reakcija Mikela Artete na crveni karton Danija Ceballosa protiv Villarreala!

(VIDEO) Reakcija Mikela Artete na crveni karton Danija Ceballosa protiv Villarreala!

Arsenal ima dosta posla za obaviti sljedećeg tjedna nakon što su razočaravajuće poraženi od Villarreala (2-1) u prvoj utakmici polufinala Europske lige.

Reakcija Mikela Artete

Momčad Mikela Artete primila je gol u uvodnim minutama u četvrtak navečer kada je Manu Trigueros pogodio za vodstvo od 1-0.

Nije trebalo dugo da se branič Raul Albiol također upiše u listu strijelaca u prvom poluvremenu za vodstvo od 2-0.

Međutim, stvari su se dodatno pogoršale za Topnike nakon što je Dani Ceballos dobio drugi žuti karton nakon prekršaja nad igračem Villarreala i bio je poslan na rano kupanje.

24-godišnjak je stao na nogu Daniju Pareju nakon katastrofalnog dodavanja Pepea.

Mnogi vjeruju da je menadžer Arsenala trebao ranije izvesti Ceballosa. Možda je i sam Arteta mislio upravo to, sudeći po njegovoj rekaciji na crveni karton.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!