NaslovnicaVijesti(VIDEO) Reakcija Thomasa Parteya kada je prvi put vidio dres Arsenala sa...

(VIDEO) Reakcija Thomasa Parteya kada je prvi put vidio dres Arsenala sa svojim imenom!

Arsenalovo veliko pojačanje Thomas Partey nije mogao sakriti svoj osmijeh na licu nakon što mu je uručen domaći dres kluba za sezonu 2020/21.

27-godišnjak, koji bi trebao debitirati protiv Manchester Cityja u subotu popodne, dovršio je svoj kasni transfer na Emirates nakon što je Arsenal aktivirao njegovu klauzulu o oslobađanju od 45 milijuna funti u posljednjem danu prijelaznog roka.

Bivši veznjak Atletico Madrida potpisao je ugovor vrijedan 250.000 funti tjedno, četverogodišnji ugovor za ekipu iz Premier lige, dok je u utorak nakon nekoliko dana čekanja napokon dobio domaći dres Arsenala sa svojim imenom i brojem 18.

“Wow! Ovo je tako super, tako lijepo”, kaže Partey u isječku na Arsenalovom službenom Twitter računu. “Tako sjajan čovjek!”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!