NaslovnicaVijesti(VIDEO) Robert Lewandowski napravio nečuvenu završnicu u pobjedi Barcelone protiv Valladolida, nezaustavljiv...

(VIDEO) Robert Lewandowski napravio nečuvenu završnicu u pobjedi Barcelone protiv Valladolida, nezaustavljiv je

Nogometaši Barcelone lako su svladali Valladolid u trećem kolu španjolske Primera lige i tako došli do sedmog boda u novoj sezoni.

Robert Lewandowski ponovno je pokazao da će biti fantastično pojačanje za Katalonce jer je prošlu noć bio dvostruki strijelac.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U 24. minuti Poljak je akrobatskim potezom proveo u mrežu odličan ubačaj Raphinhe s desne strane za vodstvo Barce. Prije odlaska na odmor Pedri je povećao vodstvo domaćina nakon pogotka na asistenciju Ousmanea Dembelea.

U nastavku utakmice još dva gola za domaće. Na 3:0 povisio je Lewandowski u 65. minuti, a konačnih 4:0 postavio je Sergi Roberto u prvoj minuti sudijske nadoknade nakon što mu se sretno odbila lopta od prečku.

Kao rezultat pobjede, Barcelona je sada treća na tabeli La Lige, dva boda iza Real Betisa i Real Madrida. Nakon utakmice Xavi je hvalio Lewandowskog.

“Lewandowski je prirodni strijelac, ali nam također puno pomaže u obrani. Svi znamo što Lewandowski može. On je napadač najvećeg kalibra. Izvanredan igrač i vođa, pomaže svojim kolegama i nama kao tehničkom osoblju. Super je imati ga u ekipi”, izjavio je Xavi.

Sljedeća utakmica za Barcelonu je 3. septembra na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan gdje će igrati protiv Seville.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!