NaslovnicaVijesti(VIDEO) Romelu Lukaku se transformirao u Adriana sa PES-a 6 protiv Lazija!

(VIDEO) Romelu Lukaku se transformirao u Adriana sa PES-a 6 protiv Lazija!

27-godišnji belgijski napadač je u dobroj formi, a u nedelju je postigo dva gola protiv Lazija u pobjedi Intera (3-1) na San Siru.

Romelu Lukaku se transformirao

No, Lukaku, koji je potpisan iz Manchester Uniteda za 74 milijuna funti 2019. godine, uistinu je stigao na naslovnice tijekom Interovog trećeg gola u drugom poluvremenu.

Naime, Lukaku je trčao prema protivničkom golu, gdje je veznjak Lazija Marco Parolo pokušao da ga zaustavi, međutim, nije imao šanse, jer se Lukaku pretvorio u Adriana sa PES-a 6 i pokazao svoju snagu i brzinu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!