(VIDEO) Ronaldo htio sakriti Georginu: “Uhvatio je za guzu, djeca ga jedva skinula sa nje”

Da li ste pogledali nešto pozitivno tijekom ove izolacije? Vjerojatno jeste, ali vrlo rijetko u posljednja tri mjeseca, koji su bili vrlo teški za cijelo čovječanstvo.

Međutim, uvijek postoji sreća u nesreći, a to su oni mali trenuci koji nam se događaju svakog dana sa obitelji i prijateljima.

Ronaldova djevojka Georgina je na društvenim mrežama objavila sliku sa Ronaldom i djecom u njihovoj kući, gdje je napisala: “Moja obitelj, volim vas.”

Što se tu zapravo događalo? Izgleda da u Ronaldovoj kući nikada nije dosadno. To je i razumljivo kada imate četvero djece. Cristiano Ronaldo se u ovom trenutku nalazi u svojoj kući u Torinu gdje će biti u izolaciji dva tjedna. Svoje vrijeme provodi na trenizima i uz igranje sa djecom, kao i sa svojom prekrasnom Georginom.

U igru sa djecom je bila uključena i Georgina, koju je Ronaldo želio sakriti. Nakon toga su ga djeca napala pokušavajući da zaštite Georginu, gurajući ga sve dok nije pao.

Sve to je snimljeno na kameri, a možete pogledati kako je to izgledalo ispod.

Georgina je na svom opisu slike na Instagramu napisala: “Najviše volimo kada provodimo vrijeme zajedno. Uživamo u tome. Ako ima bilo što pozitivno tijekom ove izolacije, to je da smo sa svojom porodicom doživjeli neke zaista sretne trenutke. Moja obitelj. Volim vas.”