NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ronaldo je glavni krivac za ispadanje Juventusa iz Lige prvaka: Evo...

(VIDEO) Ronaldo je glavni krivac za ispadanje Juventusa iz Lige prvaka: Evo zašto su navijači ljuti na njega!

Sinoć se igrao uzvratni susret osmine finala Lige prvaka između Juventusa i Porta, te u drugoj utakmici između Borussije Dortmund i Seville. Dortmundu je bio dovoljan remi od 2-2 kako bi prošli dalje, jer su u prvoj utakmici ostvarili pobjedu u gostima (2-3), dok je Juventus ispao od Porta na produžetke.

Ronaldo je glavni

Međutim, stvari su krenule loše za Juventus u 19. minuti kada je Sergio Oliveira uspješno realizirao udarac sa bijele točke. No, Juventus je u drugom poluvremenu dodao gas pa su tako preko Chiese došli do pobjede u regularnom vremenu. Zatim se krenulo na produžetke.

U 115. minuti susreta ukazao se ponovo Sergio Oliveira koji je sjajno pogodio iz slobodnjaka. Na snimci se vidi kako je tragičar ovog trenutka bio niko drugo nego Cristiano Ronaldo. On je tijekom izvođenja slobodnog udarca okrenuo leđa i pritom mu je lopta prošla kroz noge i ušla ravno u gol.

Samo dvije minute kasnije Adrian Rabiot je doveo Juventusa u prednost, ali to do kraja nije bilo dovoljno za prolazak dalje, s obzirom da je Porto na domaćem terenu u prvoj utakmici ostvario pobjedu od 2-1. Oni su ovdje prošli zbog više postignutih golova u gostima.

Na kraju utakmice su se kritike navijača okomile na Cristiana Ronalda za kojeg kažu da je kriv za ispadanje Juventusa iz Lige prvaka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!