NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ronaldo se prepao lopte u živom zidu: Ponovo ga napadaju u...

(VIDEO) Ronaldo se prepao lopte u živom zidu: Ponovo ga napadaju u Italiji!

Stara dama je sinoć ostvarila pobjedu protiv Parme (3-1) u 32. kolu Serije A, a portugalsku superzvijezdu Cristiana Ronalda su ponovo krenuli napadati zbog njegove reakcije u živom zidu.

Ronaldo se prepao

U srijedu je Parma povela sa 0-1 u 25. minuti susreta nakon slobodnjaka Gastona Brugmana, koji je prebacio živi zid i postigao prelijep pogodak za vodstvo svog tima.

Međutim, svi su bili zaprepašteni na reakciju Cristiana Ronalda koji je bio u živom zidu. Dok su njegovu suigrači skakali, on je samo podigao nogu, a pritom zaštitio i lice.

Andrea Pirlo je nakon utakmice izjavio da će dobro razmisliti da li će više koristiti Ronalda u živom zidu.

Podsjećamo da je Ronaldo okrivljen i za ispadanje iz Lige prvaka zbog slične reakcije protiv Porta.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!