NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ruben Dias isprobao bizarnu defanzivnu taktiku protiv Leedsa

(VIDEO) Ruben Dias isprobao bizarnu defanzivnu taktiku protiv Leedsa

Branič Manchester Cityja Ruben Dias je isprobavao novu defanzivnu taktiku dok je pokušavao obraniti svoj gol u utakmici Premier lige protiv Leedsa u utorak navečer.

Momčad Pepa Guardiole pokupila je sva tri boda na Etihadu, jer su golovi Phila Fodena, Jacka Grealisha, Kevina De Bruynea (2), Riyada Mahreza, Johna Stonesa i Nathana Akea osigurali uvjerljivu pobjedu od 7-0.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Cityju je rijetko pravila probleme momčad Marcela Bielse, koja se nalazi samo pet bodova iznad zone ispadnaja na 16. mjestu nakon lošeg početka sezone.

City je u međuvremenu povećao prednost na vrhu Premier lige na četiri boda, odigravši još jednu utakmicu bez primljenog gola, zahvaljujući naporima Aymerica Laportea, Johna Stonesa i Nathana Akea.

Ruben Dias je također odigrao solidan nastup, iako je prilično bizarno igrao obranu pri rezultatu 3-0.

Lopta je pala na Jacka Harrisona, koji se trudio pronaći igrača u kaznenom prostoru, ali je to Ruben Dias spriječio sa neobičnim metodama obrane. Pa, uspjelo je, nekako.

Znamo da Diasu ne nedostaje samopouzdanja. Ranije ove godine pokazao je nevjerojatnu vjeru u vlastitu sposobnost tvrdeći da je najbolji portugalski branič svih vremena.

“Mogu li to biti ja?” bivši središnji bek Benfice odgovorio je na pitanje na službenom YouTube kanalu Premier lige tko je najbolji portugalski branič.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!