NaslovnicaVijesti(VIDEO) Rumunjski sudac objasnio što je točno rekao: "Ja nisam rasist."

(VIDEO) Rumunjski sudac objasnio što je točno rekao: “Ja nisam rasist.”

Rumunjski sudac Sebastian Coltescu objasnio je što se dogodilo u prekidu utakmice PSG-a i Basaksehira u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka.

Rumunjski sudac objasnio

Podsjećamo da je rumunjski sudac u razgovoru sa pomoćnim trenerom gostiju Kamerunca Pierrea Weboa oslobio crncem. Nastala je gužba u kojoj je napadač turske momčad Demba Ba verbalno napao Coltescua zbog upotrebe neprimjerenih riječi, a uskoro je povukao i svoje suigrače sa terena.

“Negru’ na rumunjskom znači ‘crno’. Ja nisam rasist”, rekao je za francusku televiziju.

Utakmica se nastavlja u srijedu u 18:55, a Coltescua će zamijeniti sudac iz VAR sobe.

U videu uspod možete čuti dijalog između sudaca, evo što je točno rekao.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!