NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ryan Babel je divljak: Pogledajte kako imitira igrača Getafea, dok se...

(VIDEO) Ryan Babel je divljak: Pogledajte kako imitira igrača Getafea, dok se ovaj valjao po terenu!

Ovo se mora vidjeti da bi se povjerovalo. Tijekom utakmice Getafea protiv Ajaxa u četvrtak u Europskoj ligi, igrač gostiju Ryan Babel je zadobio ozljedu na novoj razini.

Ryan Babel je divljak

Praveći prekršaj nad Getafeovim igračem, Allan Nyomom, činilo se da ga je Babel zakačio, ali to teatralno padanje je bilo za desetke.

Kada je sudac presudio prekršaj, Babel je sam pao ispred suca i Nyoma, te se valjao po terenu imitirajući Nyoma, što možetev vidjeti ispod, nešto na što bi Neymar bio ponosan.

Čak i nakon što je Nyom uspio ustati i šepajući na nogu, Babel mu nije pokazao nimalo suosjećajnosti, šepajući sa njim zajedno, te mu je u tom trenutku nešto i rekao.

Ryan Babel kanalizira svog unutarnjeg Neymara komičnim padovima te imitacijom.

Pogledajte kako se ova drama odvijala ispod.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!