NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sadio Mane protiv Chelseaja izbjegao najbrži crveni karton u povijesti Premier...

(VIDEO) Sadio Mane protiv Chelseaja izbjegao najbrži crveni karton u povijesti Premier lige!

Navijači misle da je Sadio Mane trebao biti isključen samo šest sekundi nakon što je utakmica između Chelseaja i Liverpoola počela. Odmah nakon izvođenja lopte sa centra, Liverpool je izbacio loptu prema naprijed na lijevu stranu, a Mane je laktom udario kapetana Chelseaja Cesara Azpilicuetu u zraku.

Sadio Mane protiv Chelseaja

Španjolac je završio na travnjaku držeći se za lice, a Anthony Taylor je Maneu pokazao samo žuti karton. Svi stručnjaci su nakon utakmicec rekli da je Sadio Mane imao mnogo sreće što nije dobio crveni karton.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nije bilo službene VAR provjere, unatoč usporenom snimku na Sky Sportsu koji je pokazao da je Maneov prekršaj bio opasan.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!