NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sam protiv svih. Pogledajte kako je Pepe nasrnuo na grupu igrača...

(VIDEO) Sam protiv svih. Pogledajte kako je Pepe nasrnuo na grupu igrača Atletico Madrida!

Branič Porta Pepe bio je u središtu uzavrele scene tijekom poraza Porta od Atletico Madrida (1-3) sinoć u Ligi prvaka. Bila je to jedna burna noć na Dragao stadionu.

Napadač Atletica Yannick Carrasco je isključen u 67. minuti susreta zbog svoje reakcije, a nekoliko trenutaka kasnije, Angel Correa i Otavio su dobili žute kartone zbog nesportskog ponašanja. Onda se dogodilo ovo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kao što možete vidjeti na gornjoj snimci, bivši branič Real Madrida Pepe je odlučio nasrnuti na grupu igrača iz Atletica i vikati u lice Hermosu prije nego što je dobio žuti karton zbog nesportskog ponašanja.

Tri minute kasnije, Wendell iz Porta dobija crveni karton, nakon čega su krenule varnice.

Atletico Madrid je izborio mjesto u osmini finala Lige prvaka zahvaljujući golovima Antoinea Griemanna, Angela Corree i Rodriga De Paula, ali ove neugodne scene su izašle na svim naslovnicama.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!