NaslovnicaVijesti(VIDEO) Savršena najava u novom klubu: Pogledajte kako je Christian Eriksen pogodio...

(VIDEO) Savršena najava u novom klubu: Pogledajte kako je Christian Eriksen pogodio prečku sa 30 metara!

Vjerojatno je previše da se Inter opisuje kao krpa koja dobija sve one igrače koje Premier liga neće, ali može se reći da je Antonio Conte izvukao ono najbolje iz nekih igrača kojima je očito bio potreban novi početak.

Savršena najava

Jedan od njih je Christian Eriksen, bilo je jasno da će napustiti Spurse, pa je dobro vidjeti da on sada otišao, da ne razvlači više tu transfer sagu.

Njegov prvi slobodni udarac u Interu bio je katastrofalan, ali ovaj je bio gotovo savršen:

Srećom Inter je pobijedio sa 4-2, pa to i nije bilo previše važno, ali ovo bi bio savršen način da se najavi novim navijačima.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!