NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sergio Ramos agresivno odgurnuo fotografa nakon poraza od Bayerna

(VIDEO) Sergio Ramos agresivno odgurnuo fotografa nakon poraza od Bayerna

Nogometaši PSG-a poraženi su sinoć u prvoj utakmici osmine finala od Bayerna rezultatom 1:0, a nakon utakmice igrači PSG-a otišli su do tribine s najvatrenijim navijačima svoje momčadi, a oko njih su bili brojni fotografi koji su radili svoj posao.

Jedan od fotografa želio se približiti Neymaru kako bi ga fotografirao i pritom stao pored Ramosa, na što je bivši španjolski reprezentativac agresivno reagirao.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nervozni i ljuti Ramos se okrenuo , a zatim snažno, objema rukama, odgurnuo fotografa.

Podsjetimo, pogodak za pobjedu Bayerna postigao je bivši igrač ovog francuskog tima Kingsley Coman u 53. minuti susreta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!