NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sevilla i Salzburg odigrali najluđe poluvrijeme u povijesti Lige prvaka!

(VIDEO) Sevilla i Salzburg odigrali najluđe poluvrijeme u povijesti Lige prvaka!

Sevilla i Salzburg su sinoć u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka odigrali jedno od najluđih utakmica u povijesti Lige prvaka. Utakmica je završila 1-1.

Sevilla i Salzburg

U prvom poluvremenu je bjeloruski sudac Aleksej Kulbakov dosudio čak četiri kaznena udarca, jedan za Sevillu, a tri za Salzburg. Prvi je bio u 13. minuti nakon što je intervenisao VAR. Karim Adeyemi je odugvlačio sa izvođenjem penala i šutao pokraj gola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zatim osam minuta kasnije gosti dolaze do još jednog penala kojeg izvodi mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić koji je postigao za 0-1.

U 37 minuti susreta Adeyemi uspijeva izboriti još jedan penal, a ovaj put ga ruši vratar Seville. Loptu je opet uzeo Sučić, ali je pogodio stativu.

Konačno u 42. minuti susreta Wober pravi penal nad En-Nesyrijem i nakon intervencije VAR-a Kulbakov dosuđuje još jedan penal, ovog puta za Sevillu. Odgovornost je preuzeo Ivan Rakitić i postigao za 1-1.

Nikada do sada u povijesti Lige prvaka nisu dosuđena četiri penala na jednoj utakmici, a kamoli u jednom poluvremenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!