NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sezona 2008/09 kada je veznjak Porta ludo slavio nakon što mu...

(VIDEO) Sezona 2008/09 kada je veznjak Porta ludo slavio nakon što mu je sudac pokazao crveni karton!

U jednom od bizarnijih trenutaka u povijesti nogometa, bivši veznjak Manchester Cityja i Galatasaraya Fernando jednom je slavio kao da je upravo osvojio Ligu prvaka nakon što je isključen iz utakmice.

Sezona 2008/09 kada

Brazilac koji sada igra za ekipu iz La Lige Sevillu, igrao je za Porto u njihovom posljednjem susretu u ligi 2008/09 sezone, kada je dobio crveni karton protiv rivala Sportinga.

Fernando je napravio prilično bezazlen prekršaj, ali unatoč nedostatku kontakta, nesretni sudac je odlučio isključiti ga sa samo nekoliko sekundi do kraja utakmice.

Oduševljeni, plavokosi Fernando je u međuvremenu digao ruke u zrak i zaplesao na Dragaou, gdje se momčad Jesualda Ferreire pripremala za proslavu još jednog naslova u Primeira ligi.

Porto je završio sa četiri boda ispred Sportinga u toj sezoni, osiguravajući četvrti uzastopni naslov po drugi put u povijesti kluba.

Ali mnogi će se sjetiti čuvenog crvenog kartona kojeg je dobio Fernando.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!