NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sir Alex Ferguson pustio vratara Fabiena Bartheza da igra na krilu...

(VIDEO) Sir Alex Ferguson pustio vratara Fabiena Bartheza da igra na krilu za Manchester United

Sir Alex Ferguson bio je ozbiljan koliko god je mogao tijekom 26-godišnjeg rada kao menadžer Manchester Uniteda.

Strogi Škot izgradio je reputaciju svojim pristupom bez ijedne gluposti na Old Traffordu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Primijenio je svoje standarde na većinu utakmica tijekom tipične sezone, ali 24. srpnja 2001., u prijateljskom okršaju protiv momčadi Singapora na Nacionalnom stadionu u Kallangu, Ferguson je izveo neuobičajen potez ispred 44 tisuće navijača.

S rezultatom 7-1 nakon golova Ole Gunnara Solskajera (2), Dwighta Yorkea (2), Phila Nevillea, Davida Beckhama i Ruuda van Nistelrooya, menadžer Uniteda iznenadio je mnoge navijače kada je Fabienu Barthezu dao priliku da zablista kao krilni igrač.

Barthez je stalno “gnjavio” Fergusona u pokušaju da igra uz Unitedove napadačke talente.

Jednom je rekao: “Nije dovoljno to što me zovu vratarom jer volim biti uključen u igru ​​što je više moguće. Ja sam igrač.”

Ferguson je konačno popustio i zamijenio zvjezdanog napadača Ruuda van Nistelrooya vratarom. Da budemo pošteni, Barthezu nije dugo trebalo da ostavi dojam.

Unatoč impresivnoj igri u posljednjim minutama, Ferguson je jasno izrazio svoje osjećaje nakon zvižduka za kraj.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!