NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sjećate se kada su stjuardi urnebesno potjerali Mendyja, jer su mislili...

(VIDEO) Sjećate se kada su stjuardi urnebesno potjerali Mendyja, jer su mislili da je navijač!

Nikad ne zaboravite trenutak kada su stjuardi urnebesno potjerali Benjamina Mendyja jer su mislili da je navijač sa tribina.

potjerali Mendyja

Francuz je sudjelovao u blistavoj interakciji sa stjuardima nakon završetka utakmice, ovaj put kada je Manchester City u Premier ligi pobijedio Liverpoola sa 2-1.

Kad je sudac utakmice Anthony Taylor označio kraj, Mendy je pojurio na teren kako bi proslavio sa svojim suigračima, ali na njega su stali ne jedan, već dva stjuarda koji su smatrali da je on navijač sa tribina, te je ušao na teren.

Par stjuarda ga je potjeralo dok nisu shvatili da je momak u svjetlucavom narančastom kaputu zapravo Mendy.

Mendy se nakon zabavnog incidenta oglasio na društvenim mrežama i objavio fotografiju kako ljubi Sergija Aguera, koji je te večeri postigao gol.

U međuvremenu, Manchester City posustaje u utrci za tutulu i sve nam se čini kako će predati naslov prvaka Liverpoolu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!