NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sjećate se velikog heroja u preokretu Liverpoola protiv Barcelone? Dječak koji...

(VIDEO) Sjećate se velikog heroja u preokretu Liverpoola protiv Barcelone? Dječak koji sakuplja lopte je zaslužan za njihov prolazak!!

Svaki Liverpoolov navijač zna komentar: “Korner brzo izveden, Origiiiii!”, ali unatoč doprinosu Trenta Alexander-Arnolda i Divocka Origija, pravi junak bio je Oakley Cannonier.

Sjećate se velikog heroja

Oakley možda nije ime kojeg se trenutno svi sjećaju, ali 14-godišnjak je bio dječak koji sakuplja lopte i on je bio odgovoran za tako brzo dodavanje lopte do korner zastavice.

Alexander-Arnold je uspio osvojiti korner sa samo 12 minuta preostalih da se odigra, sa Liverpoolom koji je poveo sa 3-0 protiv Barcelone kod kuće i izjednačio se u ukupnom rezultatu, a brzina dodavanja lopte 14-godišnjeg dječaka bilo je ključno.

To je omogućilo Alexander Arnoldu da brzo izvede korner dok Barca još uvijek nije postavila obranu i Origi je zakucao loptu u gol.

Ovo je bio jedan od najvećih povrataka u nogometu i povijesti Lige prvaka, pa je drugu godinu zaredom poslao ekipu Jurgen Kloppa u finale.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!