NaslovnicaVijestiVIDEO: Skandalozan napad na nogometaša Aston Ville na derbiju protiv Birminghama

VIDEO: Skandalozan napad na nogometaša Aston Ville na derbiju protiv Birminghama

Engleska javnost je zgrožena potezom navijača, koji je utrčao na teren na Birminghamskom derbiju i napao zvijezdu Aston Villa Jacka Grealisha.

Birminghamski derbi koji je na rasporedu bio danas obilježio je incident iz desete minute kada je meč prekinut zbog upada lokalnog navijača na teren koji je imao vrlo jasan cilj – napasti prvu zvijezdu gostujuće ekipa Jacka Grealisha. Razjareni navijač je u punom zamahu s punom snagom udario Grealisha u glavu, kojem je bilo potrebno neko vrijeme da dođe k sebi. Navijač je uhićen odmah nakon incidenta a pirlikom izlaska sa terena u pratnji policajaca je ispraaćen ovacijama.

Evra poručio nekadašnjem saigraču: “Kad te vidim, razbit ću te”

Grealish je navijaču odgovorio na najbolji mogući način, jer u drugom poluvremenu postigao gol za Aston Villa koji je njegovom timu donio pobjedu a iz Birminghama su incident osudili te odmah nakon meča potvrdili kako pomenuti navijač više nikada neće kročiti na St. Andrew’s stadion.

„Žalimo ponašanje pojedinca koji je odgovoran za incident. Možete biti sigurni da nikada više neće imati pravo ulaska na naš stadiona. Klub će u budućnosti sigurno podići optužnicu protiv njega. Za takve događaje nema mjesta u nogometu i društvu u cjelini. Jack je dječak iz Birminghama i bez obzira na klupske boje, to nije izgovor za takav čin” poručili su iz Birmingham Citya.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!