NaslovnicaVijesti(VIDEO) Snimak 13-godišnjeg Erlinga Haalanda opet je postala hit na društvenim mrežama

(VIDEO) Snimak 13-godišnjeg Erlinga Haalanda opet je postala hit na društvenim mrežama

Norveški internacionalac Erling Haaland danas ima 22 godine i napadač je Manchester Cityja. Počeo je skretati pažnju na sebe dok je još nastupao za Molde.

U Salzburgu je u 27 utakmica postigao 29 golova i sedam asistencija, nakon čega kao 19-godišnjak prelazi u Dormtund za 20 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U 89 utakmica u Njemačkoj postiže 86 golova i 23 asistencije, a onda Manchester City plaća njegovu klauzulu od 60 milijuna eura i dovodi ga u svoje redove proteklog ljeta.

Erling Haaland je u međuvremenu srušio neke rekorde u Premier ligi, a trenutno ima 20 golova i tri asistencije u 14 susreta za Manchester City.

Svi koji prate nogomet znaju što može Haaland i kakvu razliku pravi na terenu, a sada možemo vidjeti da to radi i od malih nogu. Pogledajte snimku 13-godišnjeg Haalanda u akciji.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!