NaslovnicaVijesti(VIDEO) Snimak koji je postao viralan: Pogledajte kako Messi ignorira savjete asistenta...

(VIDEO) Snimak koji je postao viralan: Pogledajte kako Messi ignorira savjete asistenta u Barceloni!

Lionel Messi je potpuno ignorirao Barcelononog pomoćnika menadžera tijekom pauze za osvježenje u remiju od 2-2 protiv Celte Vigo.

Snimak koji je postao

Eder Sarabia, sa maskom u Barceloni, pokušavao je dati Messiju upute, ali Barcin talisman je ostavio dojam buntovnika koji ne sluša.

Nekoliko je puta igornirao Sarabiju dok pije piće i vraća se – čak i odlazeći od desne ruke Setienea dok mu je ovaj davao upute.

Snimci o tome kako se Messi ne brine za taktički savjet Sarabije su postali viralni na društvenim mrežama.

Čini se da postoji napetost između Messija i Sarabije, a u španjolskim je novinama objavljeno da kapetan Barce nije u najboljem odnosu s trenerskim štabom.

U ožujku je Messi imao težak razgovor sa Barceloninim brojem dva nakon poraza od 2-0 protiv Real Madrida na El Clasicu zbog ponašanja.

Kamere su uhvatile Sarabiju kako grdi ekipu Barcelone tijekom utakmice, dok je navodno Messi rekao 39-godišnjaku ‘točno ono što misli’, kako piše u ESPN-u.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!