NaslovnicaVijesti(VIDEO) Šokantan video koji pokazuje kako se navijači Chelseaja i Cityja tuku...

(VIDEO) Šokantan video koji pokazuje kako se navijači Chelseaja i Cityja tuku na ulicama Porta pred finale Lige prvaka!

Manchester City i Chelsea sutra u 21 sat na stadionu Dragao u Portu igraju finale Lige prvaka. Ova utakmica se trebala igrati u Istanbulu, ali je prebačena, s obzirom da je mnogo bolja epidemiološka situacija, te je navijačima dosta lakše doći do Portugala.

Engleski navijači od utorka pristižu u Porto, a već u srijedu navečer imamo žestoke obračune na gradskim ulicama.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!