NaslovnicaVijesti(VIDEO) ŠOKANTNA REAKCIJA: Pogledajte kako je zvijezda Uniteda kupila auto za svog...

(VIDEO) ŠOKANTNA REAKCIJA: Pogledajte kako je zvijezda Uniteda kupila auto za svog oca!

Brandon Williams je iznenadio svog oca zadivljujućim poklonom za njegov rođendan. Kada je vidio što mu je sin (zvijezda Manchester Uniteda) kupio, Williams stariji je ostao zaprepašten.

ŠOKANTNA REAKCIJA

Zvijezda Uniteda je kupila nevjerojatni Mercedes za svog oca.

U video snimku koji je na društvenim mrežama postao viralan, Williamsov otac, pokazujući na auto govori: “Taj? Ozbiljno? Šalite se? Tresem se.”

19-godišnjak mu je odgovorio: “Ne, idi provjeri”.

Nepotrebno je reći da je Williamsov ljubazni čin dobro prihvaćen na društvenim mrežama.

“Ništa bolje od toga da svoje roditelje učinite ponosnim. Svaka čast Brandon,” napisao je jedan od korisnika na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!