NaslovnicaVijesti(VIDEO) Specijalna kamera pratila reakcije Messija tijekom raspucavanja protiv Kolumbije!

(VIDEO) Specijalna kamera pratila reakcije Messija tijekom raspucavanja protiv Kolumbije!

U nevjerojatnu strast Lionela Messija prema Argentini nikada ne treba sumnjati nakon što je posebna kamera pokazala njegovu želju da Argentina osvoji Copa Americu.

Specijalna kamera

Argentina je sinoć ostvarila pobjedu protiv Kolumbije u svom polufinalnom susretu nakon čega su napredovali u finale, gdje će se sastati sa prvakom Copa Americe iz 2019. godine, Brazilom.

Lautaro Martinez je postigao za vodstvo Argentine, ali to nije dugo trajalo, s obzirom da je u drugom poluvremenu Luis Diaz donio remi Kolumbiji u regularnom vremenu. Nakon toga su se igrali penali na koje Argentina uspijeva doći do prolaska u finale. Evo kako je Messi sve to pratio i reagirao. Nikada ga do sada nismo vidjeli ovakvog.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!