NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sramotna gluma Immobilea i "čudesni oporavak" nakon gola Italije

(VIDEO) Sramotna gluma Immobilea i “čudesni oporavak” nakon gola Italije

Jedan od najzanimljivijih detalja utakmice između Italije i Belgije u četvrtfinalu Eura dogodio se nakon prvog gola Azzurra kada se napadač Ciro Immobile “čudesno oporavio” samo nekoliko trenutaka nakon što se previjao od bolova u petercu protivnika.

Nekoliko sekundi prije nego što će Italija preko Barelle postići gol za vodstvo, Immobile je dobio jedan udarac u protivničkom kaznenom prostoru, nakon kojeg se valjao po travi, a čim je čuo da je njegov tim postigao pogodak, odmah se “oporavio” i potrčao u slavlje sa suigračima.

Njegova gluma ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, posebno zato što je Immobile za samo nekoliko sekundi od velikog bola i previjanja po terenu počeo normalno trčati i slaviti gol sa svojim suigračima, kao da se prije toga ništa nije dogodilo.

Sve ovo je posebno zasmetalo legendarnom engleskom napadaču, a danas stručnom komentatoru, Alanu Sheareru.

“Apsolutno se ne želim smijati, jer je ovo jadno. Možete čak vidjeti i kako je virio prema sudiji prije nego što je pao. Jadno i sramotno” rekao je Shearer BBC-jevom programu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!