NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sramotno ponašanje policije: Pokušavali zaustaviti igrača Kopenhagena da proslavi gol protiv...

(VIDEO) Sramotno ponašanje policije: Pokušavali zaustaviti igrača Kopenhagena da proslavi gol protiv Celtica!

Celtic je ispao iz Europske lige u četvrtak navečer nakon poraza od 3-1 protiv Kopenhagena na domaćem terenu, gdje su Danci ostvarili ukupnu pobjedu u dvije utakmice sa 4-2.

Sramotno ponašanje policije

Bila je to razočaravajuća noć za škotske divove koji su se bez sumnje nadali prolasku dalje.

Nakon što ih je Odsonne Edouard izjednačio u 83. minuti, bili bi relativno sigurni u postizanje pravog rezultata za prolazak dalje.

Međutim, dva kasna gola Kopenhagena su ih izbacila iz Europske lige i kao što možete vidjeti ispod na videu, proslava je možda otišla pomalo predaleko za gostujuću ekipu.

Pep Biel se može vidjeti kako trči prema korner zastavici da proslavi gol sa gostujućim navijačima, a kako mu se suigrači počinju pridruživati, policajac biva odgurnut sa leđa te pada na pod.

Pretpostavlja se da je to bio Michael Santos, a sada je nejasno hoće li policija poduzeti daljnje radnje, jer je to bilo zaista neprimjerno, što je dovelo da policajac padne na zemlju.

Pogledajte video ispod i prosudite sami.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!