NaslovnicaVijesti(VIDEO) Srpski sudac dobio godinu dana zatvora: Svirao penal gdje ga nije...

(VIDEO) Srpski sudac dobio godinu dana zatvora: Svirao penal gdje ga nije bilo!

Srbijanski sudac Srbjan Obradović osuđen je na 15 mjeseci zatvora i 10 godina zabrane suđenja, nakon što je svirao penal prije tri godine.

Srpski sudac dobio

Obradović je sudio utakmicu između Spartak Subotice i Radnički Niša u srpskoj ligi u 2018. godini, utakmicu koja je odlučivala tko će ići u kvalifikacije EUropske lige.

Sudadc je tijekom utakmice dao dva jedanaesterca Subotici, oba su postignuta za pobjedu od 2-0 i isključio je igrača Niša.

Snimke sa utakmice pokazuju da je drugi penal, sa samo 13 minuta utakmice dosuđen bez očitog razloga.

Ne postoji očigledan prekršaj bilo koje vrste, a niti jedan igrač Spartaka čak ni ne apelira na jedanaesterac, ali sudac svira i pokazuje na penal.

Sad je sudac kažnjen, a odjel za borbu protiv korupcije Vrhovnog suda u Novom Sadu napokon se obrušio sa suca.

Prema srbijanskoj novinskoj agenciji Tanjug, sudac će provesti više od godinu dana u zatvoru, a također mu je izrečena i desetgodišnja zabrana bilo kakvih aktivnosti sa srpskim FA-om.

Obradović je tvrdio daje vidio ruku u kaznenom prostoru i da ga je podržao pomoćnik, te da je zato pokazao na penal.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!