NaslovnicaVijesti(VIDEO) Sukob Cristiana Ronalda s Thierryjem Henryjem i ušutkavanje navijača Arsenala ponovno...

(VIDEO) Sukob Cristiana Ronalda s Thierryjem Henryjem i ušutkavanje navijača Arsenala ponovno postao viralan

Video mladog Cristiana Ronalda koji utišava Arsenalove navijače na susretu Premier lige ponovno se pojavio na internetu i postao viralan uoči velikog nedjeljnog okršaja.

Manchester United ugošćuje Arsenal u izvanrednoj utakmici ovog vikenda, a oba kluba su u sjajnoj formi uoči obračuna na Old Traffordu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trenutak iz njihove vatrene utakmice 2005. godine ponovno je osvanuo na internetu, a vrti se oko Ronalda, koji je zabio dva gola u slavnoj pobjedi 4-2 na Highburyju.

Tada se Ronaldo suprotstavio legendarnom napadaču Arsenala Thierryju Henryju i ušutkao domaće navijače.

Snimka podijeljena na internetu prikazuje kako se Ronaldo sukobljava s Henryjem i kako ga navijači Arsenala zlostavljaju. Video se nastavlja prikazujući portugalsku zvijezdu kako postiže gol, a zatim se ruga domaćim navijačima gestikulacijom šutnje.

Nastavio je ismijavati navijače Arsenala dok je izveo isto slavlje nakon što je postigao još jedan gol.

Navijači Man Uniteda obožavali su ovaj potez Ronalda, a jedan je napisao: “Kakav jebeni čovjek. Zamislite 18-godišnjaka koji ušutkava najboljeg igrača Premier lige na njegovom terenu. Uvijek je bio predodređen za veličinu.”

Sutra je na rasporedu utakmica između Man Uniteda i Arsenala na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!