NaslovnicaVijesti(VIDEO) Suparnički navijači bacili ribu u lice zvijezdi Independientea

(VIDEO) Suparnički navijači bacili ribu u lice zvijezdi Independientea

Nesvakidašnji incident dogodio se na derbiju Avellanede između omraženih argentinskih rivala Independientea i Racinga. Iako nije bilo crvenih kartona ili velikih tučnjava, tenzije su bile itekako prisutne jer je sudac dodijelio osam žutih kartona.

Šokantan incident dogodio se na početku drugog poluvremena kada su navijači Racinga, odnosno jedan od njih, ribom u lice pogodio igrača Independientea Leandra Fernandeza koji je ušao u igru ​​u prvom dijelu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rodriguez je trčao blizu navijača Racinga, a onda ga je precizan domaćin pogodio ribom u glavu i izazvao prekid. Iskusni nogometaš iznijet je s terena i dugo mu je ukazivana pomoć, zbog čega je utakmica prekinuta.

31-godišnjak se nakon ukazane pomoći vratio u igru, ali je njegova momčad poražena od Racinga 1:0.

Derbi Avellanede star je više od 100 godina. Klubovi nalaze se na nekoliko metara udaljenosti jer su stadioni jedan do drugoga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!