NaslovnicaVijesti(VIDEO) Talijanska policija greškom privela, a zatim i pretresla nogometaša Milana

(VIDEO) Talijanska policija greškom privela, a zatim i pretresla nogometaša Milana

Talijanska policija greškom je privela, a zatim i pretresla nogometaša Milana Tiemouéa Bakayoka, da bi nakon nekoliko sekundi shvatili svoju pogrešku i pustili ga uz ispriku.

Calciomercato javlja da se incident dogodio u milanskom području Porta Garibaldi, a da je Bakayoka zaustavila policija zbog sumnje da je umiješan u pucnjavu u Milanu prethodne noći.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S tim u vezi, postavili su punkt za pretres na ulici, a u međuvremenu je naišao Bakayoko i nakon što ga isprva nisu prepoznali, izvršili su detaljan pregled njegove odjeće i automobila.

Na snimci se vidi kako Bakayoko ne pruža nikakav otpor policiji, iako su ga pretresli od glave do pete, a u istom trenutku u autu mu je ostao prijatelj kojeg su organi reda doslovce držali na nišanu.

Jedan od policajaca uspio je prepoznati Bakayoka i rekao kolegi o kome se radi, nakon čega su shvatili pogrešku koju su napravili te je Francuz odmah nakon toga pušten.

Na licu policajca koji je pretresao Bakayoka vidjelo se veliko iznenađenje kada je saznao o kome se radi, nakon čega je odmah promijenio ponašanje.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!