NaslovnicaVijesti(VIDEO) Talijanskog reprezentativca obuzdala policija nakon sukoba s nasilnim navijačem

(VIDEO) Talijanskog reprezentativca obuzdala policija nakon sukoba s nasilnim navijačem

Zvijezdu Sassuola i talijanskog reprezentativca Domenica Berardija policija je morala obuzdati nakon što je jurio navijača koji mu se bijesno suprotstavio u nedjelju.

U javnost je dospio nakon što je izgubio živce poslije šokantnog ispadanja Sassuola iz talijanskog kupa. Talijanski prvoligaš završio je svoje sudjelovanje u ovom natjecanju već u 1. kolu gdje je zaustavljen od Modene (2:3).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uprkos njegovom statusu i golu u nedjeljnom porazu, Berardi je nakon utakmice bio meta navijačkih provokacija. Prvo je trpio i šutio, a onda je izgubio živce i krenuo se “obračunati”. Berardi je preskočio barijeru i krenuo na navijača, potom je policija krenula za njim i morala su ga obuzdati druga dva navijača u tom području.

Berardi se nakon toga ispričao za incident, napisavši objavu na Instagram priči:

“Želim se ispričati za ono što se dogodilo izvan stadiona nakon utakmice protiv Modene. Mi smo profesionalci i prije svega moramo biti primjer mladima i djeci. Danas se nisam tako ponašao.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!