NaslovnicaVijesti(VIDEO) Toni Kroos dobio najbizarniji žuti karton u povijesti nogometa. Nije ni...

(VIDEO) Toni Kroos dobio najbizarniji žuti karton u povijesti nogometa. Nije ni dotakao protivnika!

Veznjak Real Madrida Toni Kroos ostao je zaprepašten nakon što je dobio bizaran žuti karton zbog nepostojećeg prekršaja. Utakmica kupa kralja u četvrtak između Los Blancosa i Elchea otišla je na produžetke nakon što nijedna ekipa nije uspjela postići gol u prvih 90. minuta utakmice.

Toni Kroos

Elche je potom poveo u 103. minuti susreta i činilo se da će Real šokantno ispasti, ali momčad Carla Ancelottija uspjela je proći u četvrtfinale zahvaljujući kasnim golovima Isca i Edena Hazarda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što se u posljednje vrijeme nije naigrao u Madridu, Hazard je došao na naslovnice nakon što je ušao sa klupe i postigao pogodak.

No, možda je najveća tema razgovora tijekom prvih 90 minuta bio nepostojeći žuti karton za Tonija Kroosa.

Tako je. Njemački veznjak je zbog nepostojećeg prekršaja dobio žuti karton – odluka koja je potpuno zbunila navijače na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!