NaslovnicaVijesti(VIDEO) Trener Al-Nassra okrivio Ronalda za iznenađujuću eliminaciju iz saudijskog Superkupa

(VIDEO) Trener Al-Nassra okrivio Ronalda za iznenađujuću eliminaciju iz saudijskog Superkupa

Menadžer Al-Nassra Rudi Garcia je dio krivnje za ispadanje iz polufinala suadijskog Superkupa od Al-Ittihada (3-1) svalio na Cristiana Ronalda.

Al-Ittihad je poveo preko Romarinha u 15. minuti utakmice na King Fahd stadionu prije nego što je marokanski napadač Abderrazak Hamdallah udvostručio vodstvo neposredno prije odmora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Anderson Talisca smanjio je vodstvo u 67. minuti, ali je Muhannas Al-Shanqeeti u sudačkoj nadoknadi zapečatio pobjedu momčadi Nuna Espirita Santa.

No, Ronaldo je imao ogromnu priliku za izjednačenje nekoliko trenutaka prije nego što je Hamdallah povisio rezultat na 2-0.

Nakon utakmice Garcia je istaknuo kako je Ronaldova prilika bila prekretnica u utakmici.

“Jedna od stvari koja je promijenila tijek utakmice bila je propuštena šansa Cristiana Ronalda u prvom poluvremenu. Čestitam Al-Ittihadu. Oni su odigrali puno bolje prvo poluvrijeme od nas, a mi smo odigrali dobro drugo poluvrijeme, ali nažalost mogli smo Ne popravljam rezultat”, rekao je novinarima bivši trener Rome i Lyona.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!