NaslovnicaVijesti(VIDEO) Turski nogometaš počinio stravičan zločin: "Nikada nisam volio svog mlađeg sina,...

(VIDEO) Turski nogometaš počinio stravičan zločin: “Nikada nisam volio svog mlađeg sina, zato sam ga i ubio.”

U posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama vlada kaos, nakon što je turski nogometaš Cevher Toktas objavio da je ubio svog najmlađeg sina.

Turski nogometaš počinio

Također je bilo mnoštvo slika malenog Kasima koji je boravio u bolnici zbog koronavirusa.

Četiri dana nakon njegove smrti, turski nogometaš Cevher Toktas je objavio sliku groba svog sina i napisao: “Ne oslanjajte se na ovaj svijet.”

Mali Kasim je imao samo pet godina, a cijela obitelj je mislila kako je on preminuo od koronavirusa, međutim igrač Burse je držao to u tajnosti svih 11 dana. No, nije mogao više trpiti.

Kako je naveo, on nikada nije volio svog najmlađeg sina, međutim, nije mogao spavati nakon što ga je ubio.

Probudio se jednog jutra i popio svoju posljednju ‘slobodnu kavu’ i zatim sam se zaputio u policijsku stanicu, gdje je priznao da je hladnokrvno ubio svog sina.

“Sjedio sam u sobi sa suprugom i razmišljao sam o tome što se dogodilo. Odjednom mi je postalo neugodno”, rekao je igrač Burse.

Nikome nije jasno kako je netko imao srca ubiti bespomoćno dijete od pet godina i svi su osudili ovaj stravičan zločin.

Na društvenim mrežama je izašao video u kojem mali Kasim sjedi u očevom krilu, a nakon toga su izašle i fotografije kako se dijete nalazilo u dvorištu bolnice, gdje je bilo obučeno u zaštitno odijelo i masku. To su fotografije koje su zabilježene samo nekoliko sati prije njegovog ubistva.

Cevher Toktas koji ima 32 godine je 25. travnja svog sina doveo u bolnicu, gdje su mu dijagnosticirali koronuvirus. Zatim su ga nakon toga premjestili na intenzivnu njegu, međutim nakon dva sata dječak je preminuo u prisustvu oca.

Izvješće doktora govori kako je dječak imao respiratornih problema i da je to uzrok smrti, međutim, ubio ga je upravo njegov otac.

Nakon 11. dana, nogometaš Cevher je stigao u policijsku stanicu kako bi sve to priznao.

“Stavio sam mu jastuk na lice, a on je ležao na leđima. Pritiskao sam jastuk oko 15 minuta, a moj sin se cijelo vrijeme borio. Kada je prestao disati, ja sam podigao jastuk. U tom trenutku sam povikao doktorima da mi pomognu kako bi odbacio bilo kakve sumnje,” rekao je nogometaš Burse.

“Nikada ga nisam volio od njegova rođenja. Ne znam zašto je to tako. To je jedini razlog zbog kojeg sam ga ubio, ali zaista nemam mentalnih problema.”

Zbog ovoga mu prijeti doživotni zatvor navela je policija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!