NaslovnicaVijesti(VIDEO) Tužna scena iz tunela: Cristiano Ronaldo u suzama nakon ispadanja Portugala

(VIDEO) Tužna scena iz tunela: Cristiano Ronaldo u suzama nakon ispadanja Portugala

Portugal je ispao sa Svjetskog prvenstva u Kataru, što znači da će Cristiano Ronaldo u mirovinu otići bez naslova svjetskog prvaka. Senzacionalni Maroko uspio je nakon Španjolske izbaciti i Portugal te se tako plasirati u polufinale Svjetskog prvenstva, što je najveći uspjeh afričkog nogometa.

U isto vrijeme, Maroko je okončao snove Cristiana Ronalda da s Portugalom postane svjetski prvak. Jasno je, peto prvenstvo bit će posljednje na kojem je nastupio. Stoga i ne čude suze koje su obišle svijet. Ronaldo je odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka u suzama utrčao u svlačionicu i nije mogao obuzdati emocije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako još uvijek nije donio konačnu odluku, teško je očekivati ​​da će slavni Portugalac ponovno zaigrati za reprezentaciju, pogotovo nakon brojnih optužbi i navoda o sukobima u reprezentaciji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!