NaslovnicaVijesti(VIDEO) U najvećem argentinskom derbiju: Igrač uništio dron koji je letio iznad...

(VIDEO) U najvećem argentinskom derbiju: Igrač uništio dron koji je letio iznad terena i ismijavao njegovu ekipu!

Sinoć je Rosario Central ostvario pobjedu protiv Newell’s Old Boysa (3-0) i tako već pet godina nastavio svoj niz bez poraza u jednom od najvećih argentinskih derbija.

U najvećem argentinskom

Pored tri gola postignuta dogodila se još jedna zanimljivost na ovom derbiju, koji se nekada pred navijačima igrao u vatrenoj atmosferi. Ni ovog puta navijači nisu ostali dužni.

Igrao se treći minut susreta u kojem se Rosario Central spremao da izvede korner. U tom trenutku se iznad terena pojavio dron na kojem je bila poruka koja je ismijavala tim Newellsa.

Nakon što ga je učio igrač Rosarija, odmah ga je srušio i odnio van terena, da bi ga nakon toga Pablo Perez iz Newellsa dokrajčio kopačkom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!