NaslovnicaVijesti(VIDEO) Upoznajte 'novog Messija' koji bi mogao igrati za UNited sljedeće sezone!

(VIDEO) Upoznajte ‘novog Messija’ koji bi mogao igrati za UNited sljedeće sezone!

Manchester United navodno pregovara o transferu za tinejdžera Thiaga Almadu iz Veleza Sarfielda. 19-godišnjaka su nazvali ‘Novi Lionel Messi’.

Upoznajte 'novog Messija'

Almada, koji je ove sezone odigrao 25 nastupa za ekipu Veleza, jedan je od najperspektivnijih mladih igrača u Argentini u ovom trenutku, a menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola ga je također zapazio.

Prema Fichajesu, ekipa Ole Gunnar Solskjaera želi što prije završiti transfer za mladića.

Čelnici Uniteda smatraju kako bi ofanzivni veznjak mogao biti vrlo korisno pojačanje u trenutnom sastavu i donio bi svestranost svojom brzinom, driblingom i sjajnom vizijom.

Prošle godine je Manchester City bio povezan sa Almadom i transferom od 20 milijuna funti, a bilo je i prijedloga da ga ekipa iz Premier lige posusdi klubu Gironi kako bi se mogla izdati i radna dozvola nešto kasnije.

Naravno, dogovor se nikada nije ostvario, ali čini se da Manchester United sada želi dovesti argentinskog playmakera na Old Trafford.

Almada ima otpusnu klauzulu od 22 milijuna eura, što će nesumlnjivo donijeti mnogo klubova koji će biti zainteresirani da ga dovedu.

Atletico Madrid i Arsenal su također izrazili interes za igrača, prema pisanu Fichajesa. Naravno, mnogi su ga u prošlosti nazivali novim Messijem.

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!