NaslovnicaVijesti(VIDEO) Velika svađa Lindelofa i Fernandesa: "J**i se, ku*kin sine."

(VIDEO) Velika svađa Lindelofa i Fernandesa: “J**i se, ku*kin sine.”

Victor Lindelof je navodno svom suigraču Brunu Fernandesu iz Manchester Uniteda rekao ‘ku*kin sine” tijekom žestoke svađe u porazu od Seville u Europskoj ligi.

Velika svađa Lindelofa

United se u nedelju u polufinalu sukobio sa Sevillom i poveli su sa ranim golom Fernandesa iz penala.

Ali predanost Crvenih đavola je poništena u prvom poluvremenu kada je bivši igrač Liverpoola Suso izjednačio rezultat.

Zatim je Luuk De Jong postigao gol za 2-1 i vodstvo Seville, te su nakon toga tenzije počele bujati između Lindelofa i Fernandesa dok su igrači Uniteda primijećeni kako razmjenjuju neke teške riječi tijekom rasprave.

26-godišnji švedski stoper navodno je Fernandesu rekao “Vai tomar no cu filho da puta,” što u prijevodu znači “Idi j**i se, ku*kin sine.” Pogledajte video ispod i prosudite sami.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!