NaslovnicaVijesti(VIDEO) Vinicius je trčao kada se ispred njega stvorio grb Real Madrida....

(VIDEO) Vinicius je trčao kada se ispred njega stvorio grb Real Madrida. Neprocjenjiva reakcija postala viralna!

Vinicius Junior je postigao dva gola u pobjedi nad Valencijom (4-1) u nedelju, ali je navijače oduševio sa potezom koji nema veze s tim.

U jednom od napada Real Madrida trčao je za loptom iza aut-crte, ali je nije mogao stići. U tom šprintu je tako stigao do velikog grba kraljevskog kluba koji je bio položen na travnjak izvan granica igrališta. Kada je vidio grb ispred sebe, Vinicius je naglo usporio i preskočio ga iz poštovanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navijači Reala su se oduševili ovim potezom. Nakon utakmice su ga pitali zašto nije nagazio Realov grb rekao je: “Realov grb se ne gazi, nego ljubi.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!