NaslovnicaVijesti(VIDEO) Virgil Van Dijk objasnio zašto je Erling Haaland jedan od najboljih...

(VIDEO) Virgil Van Dijk objasnio zašto je Erling Haaland jedan od najboljih igrača na svijetu!

Virgil van Dijk objasnio zašto misli da je Erling Haaland iz Dortmunda jedan od najboljih napadača na planeti.

Norvežanin je jedan od najboljih strijelaca u Europi i ima niz karakteristika za koje Van Dijk priznaje da ih je teško obraniti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Haaland je poseban napadač”, rekao je branič Liverpoola za Sky Sports. “On je tako snažan, brz je, ima sve atribute da jako oteža život braniču.”

“Prvi put sam igrao protiv njega kada je došao na Anfield. Bio je u Salzburgu i postigao je gol.”

“Očito na gostovanju nije. Zamijenjen je nakon 65. minuta ili nešto slično, ali bilo je jako teško igrati protiv njega, bio je vrlo brz, agresivan i vrlo direktan.”

Nizozemac je nastavio uspoređivati Haalandov stil sa stilom Jamieja Vardyja, protiv kojeg je Van Dijk igrao u više navrata.

“Pomalo je poput Jamieja Vardyja”, nastavio je. “Jedino što mislim da je Haaland možda malo jači od njega, tako da je jako teško obraniti se od njega kad krene u napad.”

Haaland je izvrsno započeo novu sezonu, gdje je postigao sedam golova u samo pet utakmica za momčad Marca Rosea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!