NaslovnicaVijesti(VIDEO) Vratolomije bivšeg braniča Chelseaja: Pogledajte kako je Nicolas Pepe osramotio Gary...

(VIDEO) Vratolomije bivšeg braniča Chelseaja: Pogledajte kako je Nicolas Pepe osramotio Gary Cahilla

Utakmica između Crystal Palacea i Arsenala je u toku i trenutno je 1-1. Na poluvremenu je bilo 1-0 za Arsenal, a Nicolas Pepe je napravio zbrku u obrani protivničkog tima u prvih 45 minuta.

Vratolomije bivšeg braniča

Nakon nekoliko vrhunskih dodavanja, Pierre-Emerick Aubameyang se pokazao sa golom kojeg je postigao u prvih 12 minuta.

S obzirom da Arsenal juri treću uzastopnu pobjedu na svim natjecanjima, bio bi to idealan početak za Mikel Arteut i njegovu ekipu, dok se nastavljaju penjati ka mjestima koja vode na Europska natjecanja sljedeće sezone.

Moglo je ovo proći i bolje da je Pep uspio kontrolirati loptu u šesnaestercu, ali kao što se vidi u donjem videu, to je bila samo mala utjeha za Garyja Cahilla koji je nakon što je pokazao da ima brze noge, ostao sjediti na travi.

Srećom po igrača Crystal Palacea nije se pogoršao reultat jer je Pepeov for bio predug, ali to mu nije bila neka utjeha nakon što je ostao sjediti na travi. Ovaj trzaj ga je izuo iz kopački.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!