NaslovnicaVijesti(VIDEO) Walcott: "Ward-Prowse izvodi slobodne udarce bolje od Beckhama"

(VIDEO) Walcott: “Ward-Prowse izvodi slobodne udarce bolje od Beckhama”

Theo Walcott tvrdi da je veznjak Southamptona James Ward-Prowse bolji u slobodnim udarcima od rekordera Premier lige Davida Beckhama.

Walcott

Većina navijača Beckhama smatra najboljim izvođačem slobodnih udaraca koje je Premier liga ikada vidjela, a postigao je 18 za vrijeme boravka u Manchester Unitedu.

Bivši kapetan Engleske ima šest više od drugog na listi Thierryja Henryja, dok također drži rekord sa najviše golova iz slobodnog udarca u jednoj sezoni Premier lige, sa pet, iako bi taj rekord ove sezone mogao biti oboren.

Ward-Prowse je do sada postigao tri slobodna udarca ove sezone, uključujući jedan protiv Uniteda, dok je to bio ukupno njegov deveti gol iz slobodnog udarca u Engleskoj.

Suigrač Waclott, koji je također igrao sa Becksom na međunarodnoj razini, smatra da je 26-godišnjak sada vrhunski izvođač slobodnih udaraca.

“Nakon svakog treninga vidim Jamesa kako izvodi slobodne udarce. Samo sjednem i prisjetim se kako sam gledao Beckhama prije svih tih godina.”

“Uvijek sam mislio da sam trebao pucati slobodne udarce, ali on je jednostavno bio predobar. Sad vidim Jamesa i mislim ‘bolji si’.”

“To je samo način na koji prilagođava svoje pripreme i uvijek je pripremljen za utakmicu. Sjajno je vidjeti kako se to pokazuje i na terenu. Uvijek je velika prijetnja, pogotov kada su u pitanu slobodnjaci. To je za njega gotovo poput penala, dobro oružje koje treba imati u timu.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!