NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zastrašujuće scene u Manchesteru: Navijači Uniteda i Leedsa se sukobili prije...

(VIDEO) Zastrašujuće scene u Manchesteru: Navijači Uniteda i Leedsa se sukobili prije utakmice!

Navijači Uniteda i Leedsa uhavećeni su kamerom u sukobu u centru Manchestera uoči današnje utakmice u Premier ligi.

Dva kluba su se sastala u prvoj utakmici sezone danas u ranijem terminu, gdje je United ostvario ogromnu pobjedu od 5-1 nad Leedsom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Leeds se prošle sezone vratio u Premier ligu, ali COVID-19 je spriječio navijače da prisustvuju utakmicama, pa čak ni da putuju u drugi grad.

U međuvremenu je Engleska ukinula sve mjere uzrokovane koronavirusom i odmah u prvoj utakmici sezone mogli smo vidjeti zastrašujuće scene u Manchesteru.

U pozadini videa, preuzetog iz kafića Deansgate Nero, mogle su se čuti sirene, prije nego što se jedan policajac pojavio na kraju u pokušaju da prekine nasilje.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!