NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zlatan Ibrahimović imenovao dvije mlade zvijezde kojima se najviše divi!

(VIDEO) Zlatan Ibrahimović imenovao dvije mlade zvijezde kojima se najviše divi!

Zlatan Ibrahimović je otkrio imena dvojice mladih igrača kojima se najviše divi, izdvajajući pohvale za Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda u fascinantnom intervjuu za CBS Sports.

Švedska superzvijezda posebno je pohvalila Mbappea, usporedivši rancuza sa izvijesnim bivšim brazilskim napadačem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rekao je: “Volim elegantne igrače, one koji su kompletniji. Kad si nogometaš, možeš vidjeti druge igrače, način na koji razmišljaju, kako se kreću. Volim te igrače koji predviđaju stvari prije nego što dogoditi.”

“Mislim da je Mbappe podsjetnik na Ronalda Fenomena – vrlo je elegantan u svojoj igri. Kada govorite o mladim igračima, govorite o Haalandu.”

“Haaland je dobar jer mislim da je opsjednut golovima i ne radi više nego što treba. On se samo fokusira na golove, a ponekad imate igrače koji misle da mogu učiniti više nego što su u mogućnosti – to nije inteligencija.”

“U Haalandu vidim tu inteligenciju, jer on samo želi zabijati golove i zna da može zabijati golove. On samo to pokušava.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!