NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zlatan Ibrahimović odradio je vrhunsko zagrijavanje prije nego što je ušao...

(VIDEO) Zlatan Ibrahimović odradio je vrhunsko zagrijavanje prije nego što je ušao na teren ovog vikenda!

Zlatan Ibrahimović odradio je vrhunsko zagrijavanje prije nego što je ušao na teren ovog vikenda u utakmici koju je igrao Milan.

Zlatan Ibrahimović odradio

Čelnici Serije A pobijedili su Torino (2-0) na San Siru za vikend, a Ibrahimović je ušao umjesto strijelca Rafaela Leaa.

Tajanstveni Šveđanin vratio se ranije nego što se očekivalo nakon ozljede tetive koju je zadobio protiv Napolija još u studenom, iako se nije upisao na listu strijelaca.

Prije nego što je ušao u igru 39-godišnjak je viđen kako se zagrijava na način na koji to samo on radi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!