NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zlatana Ibrahimovića izvrijeđali na Marakani: "Sjedi dole balijo jedan smrdljivi!"

(VIDEO) Zlatana Ibrahimovića izvrijeđali na Marakani: “Sjedi dole balijo jedan smrdljivi!”

Crvena Zvezda je igrala protiv Milana sinoć u prvom susretu 1/16 finala Europske lige u utakmici koja se završila 2-2.

Zlatana Ibrahimovića izvrijeđali

Milan je poveo sa autogolom Pankova u 42. minuti susreta, ali je Zvezda izjednačila golom Kange iz penala u 52. minuti. Theo Hernandez je zatim na isti način postigao gol za 1-2 u 61. minuti, dok su domaći zatim ostali sa igračem manje kada je Rodić u 77. minuti dobio žuti karton.

Iako je Crvena Zvezda imala igrača manje, oni su ipak uspjeli zabiti izjednačujući gol u sudačkoj nadoknadi preko Pavkova.

Milan je igrao u rotirajućem sastavu, a Zlatan Ibrahimović je gledao sa tribina. Nakon što je njegova ekipa povela, Ibrahimović je skočio i proslavio gol, što je razbijesnilo nekoliko navijača koji su uspjeli ući na popis gostiju.

“Sjedi dole, Zlatane! Pi**o jedna, balijo jedan smrdljivi. Jebem li te usta da te jebem!” urlao je jedan navijač na snimci koja se proširila na društvenim mrežama.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!