NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zlatana Ibrahimovića izvrijeđali na Marakani: "Sjedi dole balijo jedan smrdljivi!"

(VIDEO) Zlatana Ibrahimovića izvrijeđali na Marakani: “Sjedi dole balijo jedan smrdljivi!”

Crvena Zvezda je igrala protiv Milana sinoć u prvom susretu 1/16 finala Europske lige u utakmici koja se završila 2-2.

Zlatana Ibrahimovića izvrijeđali

Milan je poveo sa autogolom Pankova u 42. minuti susreta, ali je Zvezda izjednačila golom Kange iz penala u 52. minuti. Theo Hernandez je zatim na isti način postigao gol za 1-2 u 61. minuti, dok su domaći zatim ostali sa igračem manje kada je Rodić u 77. minuti dobio žuti karton.

Iako je Crvena Zvezda imala igrača manje, oni su ipak uspjeli zabiti izjednačujući gol u sudačkoj nadoknadi preko Pavkova.

Milan je igrao u rotirajućem sastavu, a Zlatan Ibrahimović je gledao sa tribina. Nakon što je njegova ekipa povela, Ibrahimović je skočio i proslavio gol, što je razbijesnilo nekoliko navijača koji su uspjeli ući na popis gostiju.

“Sjedi dole, Zlatane! Pi**o jedna, balijo jedan smrdljivi. Jebem li te usta da te jebem!” urlao je jedan navijač na snimci koja se proširila na društvenim mrežama.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!