NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zvijezda Galatasaraya dobila crveni karton zbog udaranja svog suigrača!

(VIDEO) Zvijezda Galatasaraya dobila crveni karton zbog udaranja svog suigrača!

Branič Galatasaraya Marcao šokantno je dobio crveni karton zbog udaranja vlastitog suigrača Kerema Akturkoglua tijekom njihove prve utakmice u ponedjeljak navečer.

Akturkoglu je naizgled ušutkivao Marcaoa nakon što je Galatasaray postigao svoj drugi gol na utakmici.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kao reakcija na to, Marcao je agresivno krenuo prema svom suigraču te ga udario nekoliko puta prije nego što ih je ostatak ekipe Galatasaraya uspio razdvojiti.

Akturkogl nije reagirao agresivno prema svom suigraču, što je značilo da je samo brazilski branič isključen nakon što je sudac imao priliku konzultirati se sa sudijama u VAR sobi.

Marcao je visoko ocijenjen u sastavu Galatasaraya i smatra se jednim od njihovih najutjecajnijih igrača, međutim njegova budućnost u Turskoj trenutno je ugrožena nakon sinoćnjih ludorija.

Srećom po Marcaa, ovaj događaj nije utjecao na ishod utakmice jer je Galatasaray ipak pobijedio s 2-0 zahvaljujući golovima Mbaye Diagnea i Alexandrua Cicaldaua.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!