NaslovnicaVijestiVidić tvrdi da Jones i Smalling nisu dovoljno napredovali zbog ovoga

Vidić tvrdi da Jones i Smalling nisu dovoljno napredovali zbog ovoga

Bivši legendarni stoper Manchester Uniteda Nemanja Vidić tvrdi da Phil Jones i Chris Smalling nisu dovoljni napredovali iz ovih razloga.

Bivši trofejni kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić okrivio je Ria Ferdinanda i sebe zbog čestih ozljeda zbog slabog napretka njihovih nasljednika Phila Jonesa i Chrisa Smallinga.

Vidić i Ferdinand bili su stubovi obrane u uspješnom dobu Uniteda pod vođstvom Sera Alexa Fergusona, a Jones i Smalling projektirani su kao zamjene, no nisu ispunili velika očekivanja.

[su_premierleague]

“Pored sebe nisu imali iskusnijeg igrača u odbrani. Ne radi se samo o tome da im takav nogometaš bude stalni partner. Jones ima 24 godine i ako igra sa nekim od 34 sigurno će taj da bolje koristi glavu. Da bi se uzdigao mora da bude hrabriji i da se osjeća komforno”, izjavio je Vidić za ESPN.

Pochettino otkrio šta se dešavalo u pozadini susreta i šokirao sve: Juve je uradio OVO i zbog toga su prošli DALJE!

Jose Mourinho u stalnom kontaktu sa zvijezdom Barcelone: Na ljeto ga dovodi u Manchester United

Ferguson je spremao zamjenu za Vidića i Ferdinanda, prvo je početkom 2010. došao Smalling, a poslije godinu i po dana i Jones, ali jedan od najboljih štoperskih tandema ikada u Premiershipu pretrpio česte ozljede.

Vidić smatra da su Jones i Smalling morali da izvuku korist za vrijeme pauze Ferdinanda i njega.

[su_tenis_live_koeficijenti]

“Ako izgubiš povjerenje i pomisliš “Trebam li biti ovdje ili negdje drugdje”, onda je teško igrati. Nismo im mogli pomoći. Čak iako rade loše stvari, “Dobro, ima 24, ali gdje si ti da mu pomogneš?”, kaže bivši srpski reprezentativac.

Vidić, koji je završio nogometnu karijeru prije dvije godine, za tim sa Old Trafforda je od 2006. do 2014. godine odigrao 300 utakmica i dao 21 gol, te osvojio pet naslova prvaka Premier lige, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prventvo, tri Liga kupa i pet Community Shieldova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!