NaslovnicaVijestiVIDIŠ LI DOBRO? Klopp igraču ponudio svoje naočale

VIDIŠ LI DOBRO? Klopp igraču ponudio svoje naočale

Klopp trenunto zabavlja svoje igrače, ali naravno i naporno trenira da svoju momčad dovede do prefekcije. Liverpool je u današnjem derbiju u Premiershipu savladao Chelsea sa rezultatom 1-3! Strijelci za Liverpool su bili Coutinho (dva puta) i Benteke, a jedini gol za domaćina je postigao Ramires.

Klopp igraču ponudio svoje naočale

Na treningu igrač Liverpoola je pogrešno dodao loptu, a kada je to vidio Klopp on je igraču ponudio svoje naočare.

Zanimljivo, na samom kraju utakmice navijači Chelseaja dali su gromoglasnu podršku svom strategu kojem danas – prijeti otkaz. S tribina Stamford Bridgea odzvanjalo je “Jose Mourinho, Jose Mourinho”. Hoće li to spasiti karizmatičnog Portugalca?

Klopp igraču ponudio svoje naočale (2)

EN_JPC mobile_1600 free_EUR_20570

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Tuchel se osjeća uvrijeđeno i započeo je sukob s legendom Bayerna:...

0
Mandat Thomasa Tuchela kao trenera Bayerna privodi se kraju, jer će ovaj stručnjak napustiti klub na kraju tekuće sezone. Sada je započeo sukob s...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!